- Tror Tiger er "pissed off"

JOBBER MOT 2011: Tiger Woods er i full sving med å forberede seg til 2011-sesongen. (Foto: Stephen Dunn, Getty Images)

Ricky Barnes tror Tiger Woods kommer til å vinne i 2011.

Mye har vært sagt og skrevet om Tiger Woods i 2010, året han ikke vant en eneste gang, året han ødela sitt gode navn og rykte. Ricky Barnes tror Tiger er "pissed off" og klar til å vinne neste år.

Under ADT Skills Challenge nylig ble Barnes bedt om å kommentere fremskrittene de unge har gjort på PGA-touren i året som har gått, og hvordan en spiller som Tiger Woods kommer til å respondere på det.

- Jeg tror alt kanskje begynner å roe seg i livet hans på og utenfor golfbanen, og mannen er altfor god, altfor talentfull og altfor bestemt til å gå et helt år og ikke vinne. Så jeg er sikker på at Tiger aldri har vært mer irritert etter en sesong, mente Barnes.

Tiger var nær ved å vinne Chevron World Challenge i begynnelsen av desember, men Graeme McDowells brennhete putter og iskalde hode satte en stopper for det.

Tiger fikk for øvrig en kortisonsprøyte i sin høyre ankel nylig i et forsøk på å bli kvitt en vedvarende ømhet. Tirsdag var han tilbake på arbeid, idet han filmet en reklamesnutt.

- Det var planen hele veien å ta den sprøyten etter Chevron World Challenge, sier Tigers agent Mark Steinberg. - Tiger ser på 2011 som et stort år for ham.

Tiger har nesten to måneder fri før han skal konkurrere igjen.

Kilde: AP


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.