Trump kjøper Doral

IVRIG GOLFER: Donald Trump bruker flere av sine milliarder på å både pusse opp og bygge golfbaner. (Foto: All Over Press)

For svimlende 150 millioner dollar er det anerkjente Doral-anlegget i Miami nå Donald Trumps odel og eie.

Det har lenge vært spekulert i om den amerikanske krøsusen skulle legge inn et bud på Doral-resorten i Miami, vert for World Golf Championship-turneringen Cadillac Championship slår i gang om to uker.

 

Tirsdag ble oppkjøpet bekreftet, for en sum tilsvarende over 830 millioner norske kroner. Doral består av fire 18-hulls golfbaner av mesterskapskvalitet, et anerkjent golfakademi, spa og hotell for å nevne noe. Det første Trump planlegger er en renovering av anlegget. Arbeidet starter juni 2012, og sluttføres høsten 2013. Anlegget vil holde åpent mens det pusses opp, opplyses i en pressemelding fra Trump.

 

- Da Doral først åpnet var det ansett som verdens beste resort. Kombinasjonen av eiendommens utrolige plassering i hjertet av Miami, og våre betydelige investeringer i å oppgradere anlegget vil sørge for at Doral vil returnere til gammel storhet, ja kanskje til å med overgå den. Når vi er ferdig vil Doral bli nasjonens beste resort og golfklubb, sier en alltid like offensiv Donald Trump i pressemeldingen.

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.