Trump spilte golf med Japans statsminister og Els 

Trump spilte golf med Japans statsminister og Els

Shinzō Abe gjestet Donald Trump på Trump National Golf Club sammen med Ernie Els lørdag. Trump spilte med en gulldriver han fikk i gave fra Abe for noen måneder siden.

Før han ble verdens mektigste mann, var Donald Trump en av golfverdens mektigste personer. Trump har vært en aktiv golfspiller i mange år; Han eier 21 golfbaner verden over, og kan selv skilte med et handicap på fire, i følge Golf Digest.

Det hevdes at golfbanen er et av de beste stedene å gjøre business, og Trump har gjort det til vane å ta forretningene ut til golfbanen. Denne helgen var intet unntak da han for første gang møtte Japans statsminister, Shinzō Abe.

Skjermet fra all presse spilte de 18 hull sammen med Ernie Els på et av «The Donalds» fasjonable anlegg i Jupiter i Florida. Etterpå la Trump ut et bilde på sin Instagram-profil, hvor han og statsministeren gir hverandre «high five»:

Trump spilte for øvrig med Honmas sjeldne S-05-driver, det mest eksklusive som er å oppdrive av golfkøller. Den japanskproduserte køllen er belagt i 24 karats gull og var en gave fra Abe etter at han vant presidentvalget i november. Prisen på driveren er 3800 dollar, nesten 32 000 kroner.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Trump sa før runden at han planla å bruke tiden med Abe til å diskutere verdens fremtid, stillehavsområdet og forholdet mellom USA og Japan.

Les også: Norsk Golf på lukket visning i Trumps 

 

Dette er Donald Trumps golfbaner

Trump International Golf Links, Skottland

Trump National Golf Club, Bedminster, USA

Trump National Golf Club, Charlotte, USA

Trump National Golf Club, Colts Neck, USA

Trump International Golf Links, Irland

Trump Golf Links at Ferry Point, USA

Trumps National Golf Club, Hudson Valley, USA

Trumps National Golf Club, Jupiter, USA

Trump National Golf Club, Los Angeles, USA

Trump National Doral, USA

Trump International Golf Club, West Palm Beach, USA

Trump National Golf Club, Philadelphia

Trump International Golf Club, Dubai, De forente arabiske emirater

Trump World Golf Club, Dubai, De forente arabiske emirater

Trump Turnberry, Skottland

Trump National Golf Club, Washington, DC, USA

Trump National Golf Club, Westchester, USA


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.