Trumps golfsjef vil lokke nordmenn

STORE PLANER: Donald Trump skal bruke nærmere ti milliarder kroner på sitt drømmeprosjekt utenfor Aberdeen. Motstanden har vært massiv. (Foto: Getty Images)

Donald bygger «verdens beste golfbane» i Aberdeen.

Denne uka presenterte Hobday de ferdige planene for Trumps milliardbane for et internasjonalt pressekorps i kystbyen Balmedie rett utenfor Aberdeen i Skottland.

- Gled dere, her bygger vi verdens beste golfbane, sier Donald Trumps prosjektleder Neil Hobday til NA24.

- Aberdeen og Norge har tette og gode forbindelser og jeg vet det er over 100.000 registrerte golfspillere i Norge. På vegne av Donald Trump og vår nye bane, Trump International golf Links, ønsker jeg derfor norske golfspillere spesielt velkommen når banen åpner i juli 2012, sier Hobday.

Donald Trump bruker 10 milliarder på resorten som skal bestå av to 18-hullsbaner, boliger og en lang rekke fasiliteter. Resorten skal ikke bare skal lokke nordmenn, men også arrangere The Open, dersom Trump får det som han vil. Forvent ikke rimelig greenfee.

Den 12. mars leverte Trump inn de fullstendige planene til myndighetene. Planleggingen av gigantprosjektet har møtt mye motsand underveis, men vil samtidig generere anslagsvis 6000 arbeidsplasser i området.

Se mer på trumpgolfscotland.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.