Tseng til topps - igjen

BEST: Yani Tseng var best igjen, slik hun har vært i store deler av sesongen. (Foto: Christian Petersen, Getty Images)

Suzann Pettersen og resten av verdenseliten kom til kort mot Yani Tseng. Igjen.

Tutta har vært i aksjon igjen i helgen, denne gang i State Farm Classic. Det norske golfesset var aldri med helt i toppen av turneringen, og endte til slutt på en delt 12. plass. Hun var et godt stykke bak Yani Tseng, som vant med tre slags margin ned til Cristie Kerr.

Seieren var Tsengs femte på verdensbasis i år, og den andre på LPGA-touren. Hun befester dermed sin posisjon som kvinnenes verdensener. Helgens triumf var hennes sjuende i LPGA-sammenheng.

- Jeg hadde masse energi før den siste runden. Jeg sa til meg selv hele veien at jeg måtte fokusere. Jeg puttet all min energi og konsentrasjon inn i hvert hull, og tok for meg ett slag om gangen. Og jeg gjorde en bra jobb, sa Tseng etterpå.

Cristie Kerr noterte seg for sin tredje andreplass på rad. Brittany Lincicome delte tredjeplassen med Paula Creamer.

Kilde: lpga.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.