Tseng vil spille med herrene

DOMINERER: Yani Tseng er kvinnenes soleklare verdensener. Nå frister spill på PGA-touren. (Foto: All Over Press)

Kvinnenes soleklare verdensener fristes av spill på PGA-touren.

Yani Tsengs vei til toppen av kvinnenes offisielle verdensranking har mildt sagt vært imponerende. Den 22 år gamle taiwaneseren ble proff for fire år siden, og har siden notert seg for 30 seire - åtte mer enn Tiger Woods klarte i den samme perioden.

Nå fristes hun av herrenes PGA-tour, til tross for mislykkede forsøk tidligere fra Michelle Wie og Annika Sörenstam.

- Hvis muligheten byr seg så vil jeg gjerne spille en PGA Tour-turnering for å lære av de mannlige golferne, er Tseng sitert å ha sagt til China News Agency.

I følge Golfweek er arrangørene av Puerto Rico Open klare for å gi henne den muligheten.

- Vi setter pris på at Puerto Rico har svart så raskt, men hun har flere mål å nå, blant annet å fullføre Grand Slam (inneha alle major-titlene samtidig) og kvalifisere seg for golfens "Hall of Fame". Å spille på PGA-touren vil bli en stor distraksjon for henne, svarer Tsengs rådgiver Ernie Huang til Golfweek.

Hva synes du om kvinner som deltar i herreturneringer? Tror du Tseng kan ha en mulighet til å hevde seg? Bruk kommentarfeltet under og si din mening!


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.