Tungt for Thorp i Egypt

FALT AV: Marius Thorp måtte tåle en 76-runde på Challengetouren fredag.

Marius Thorp med 76 slag på tredjerunden i Egyptian Open.

Det var  ferdigspilt for de fleste norske i Egyptian Open på Challengetouren allerede etter to runder. Verken Jan-Are Larsen (75, 80), Peter Kaensche (77, 72) eller Mikkel Bjerch-Andresen (77, 74) klarte cuten.

Det gjorde Marius Thorp - med et nødskrik. Men etter en tredjerunde på 76 slag fredag, ligger bæringen nest sist blant spillerne som kvalifiserte seg til helgespill. Fire bogeys og en dobbelbogey gjorde dagen mørk for Thorp.

Rory McIlroy, som per dags dato er ranket som verdens niende beste golfspiller, brukte dagen til å avansere til en 20. plass med en 69-runde. Skotten George Murray leder turneringen før sisterunden lørdag formiddag.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.