Turbogolf av Fred Couples

MR. COOL: Fred Couples var i en klasse for seg mot slutten av helgens turnering på Champions Tour. (Foto: Christian Petersen, Getty Images)

Fred Couples tilbake på vinnersporet med kongegolf.

Fred Couples parkerte alle i startfeltet under sisterunden av Administaff Small Business Classic. Med en runde på ni under par, 63 slag, var han til slutt sju slag foran nestemann på listen.

Couples var to slag bak Pavin etter ti hull av sisterunden, før 50-åringen satte inn turboen. Han spilte de siste åtte hullene på sju under par.

- Jeg vet ikke om jeg puttet på den måten på PGA-touren noen gang, sa Couples etterpå. Han brukte bare 24 putter på sine 18 siste hull.

Det var Couples' fjerde seier for sesongen. Den siste fikk han 255.000 dollar for.

Mark Wiebe ble nummer to, med Dan Forsman og Brad Bryant på tredjeplass.

Kilde: championstour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.