Tutta i aksjon igjen

KLAR FOR KAMP: Suzann Pettersen og resten av spillerne er igjen i aksjon på LPGA-touren etter en fire ukers pause (Foto: All Over Press).

Suzann Pettersen spiller helgens Avnet LPGA Classic i Alabama, hennes første turnering på fire uker.

LPGA-touren har hatt pause siden Kraft Nabisco Championship i starten av måneden. Pettersen endte her på en delt 19. plass, i det som er årets første majorturnering. Nå, nesten en måned senere, er Tutta og resten av eliten av verdens beste kvinnelige golfere i aksjon på LPGA-touren igjen under Avnet LPGA Classic i Alabama.

Turneringen avvikles på RTJ Golf Trail-banen, Magnolia Grove i byen Mobile, og har en samlet premiepott på omlag 6 850 000 kroner. Tutta skal gå i ball sammen med sør-koreanske Ji Young Oh og Christina Kim fra USA de to innledende rundene.

- Det kommer til å bli høylytt!, skriver Pettersen på sin offisielle Twitter-profil.

Med fire turneringer på ryggen i år står Tutta med to topp-ti plasseringer, og har så langt spilt inn drøye 560 000 kroner, noe som gir en 19. plass på pengelisten. Nå gleder hun seg til å konkurrere igjen.

- Gjør meg klar for nok en turnering. Jeg har hatt noen fine uker i Orlando. Jeg har jobbet med spillet mitt, trent og tilbrakt tid med familien, men nå blir det herlig å komme i gang igjen.

Suzann var kun en hårsbredd unna å vinne fjorårets utgave av turneringen. Hun endte på en delt andreplass med Brittany Lincicome, etter å ha tapt omspill mot Se Ri Pak fra Sør-Korea.

 

Du kan følge helgens turnering her


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.