Tutta åpen for å forlenge karrieren

Tutta åpen for å forlenge karrieren

SPYDSPISS: Suzann Pettersen ønsker ikke å sette noen sluttdato for karrieren riktig ennå. Her fra fjorårets Suzann Junior Challenge. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Suzann Pettersen har tidligere hintet til at golfkarrieren kan være over etter OL i Rio i 2016. Nå åpner hun for å fortsette ytterligere noen år.

Selv om golf er en idrett der man kan hevde seg i verdenstoppen selv langt ut i 40-årene, har mange spekulert i at Suzann Pettersen vil legge opp etter OL i Rio om to år. Hun vil da være 35 år gammel.

 

Tutta uttalte senest i fjor at hun har lyst til å få barn, men at det vil være når hun er ferdig som golfspiller. På hennes spillerprofil på LPGA.com står det å stifte familie som en av hennes drømmer.

 

Til Aftenposten sier hun nå at det kan bli vanskelig å legge opp etter Rio, dersom formen er på topp.

 

– Jeg slår ballen bedre enn noen gang, så akkurat nå ser jeg ikke for meg å slutte etter OL i Rio. De neste to årene blir veldig viktig for meg. Det blir vanskelig å gi seg hvis jeg føler at jeg er på toppen. Jeg tror at når den dagen kommer - at jeg bør gi meg - så vet jeg det, sier Tutta.


–Det er veldig gledelig hvis Tutta fortsetter. Vi har håpet på det. Det vil bety veldig mye for norsk golf, og spesielt for kvinnegolfen. Fortsetter Tutta, vil det ha enormt å si for oppmerksomheten - og oppmerksomhet må vi ha, sier golfpresident Finn H. Andreassen til Aftenposten.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.