Tutta bekrefter: Ikke Suzann Pro Challenge i 2016

Suzann Pettersen Benjamin Ward

(Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

I november ble det hintet om at Suzann Pro Challenge 2015 kan ha blitt den siste. Nå kommer bekreftelsen - men Tutta lover spennende planer neste år.

Tuttas far - og styreleder i hennes selskap SP Management, Axel Pettersen, gikk i et intervju i Kapital i november langt på vei i å antyde at det ikke ble noe Suzann Pro Challenge i 2016. 

Nå kommer Tutta med bekreftelsen:

Den første utgaven av Suzann Pro Challenge gikk av stabelen på Oslo Golfklubb i 2012, da Tutta fikk besøk av de tidligere verdensenerne Annika Sörenstam, Lorena Ochoa og Yani Tseng. De to neste årene fortsatte konseptet å bli utvidet, og i 2013 og 2014 har LPGA-profiler som Lexi Thompson, Beatriz Recari, Sandra Gal, Natalie Gulbis, Jessica Korda og Paula Creamer vært med på å kaste glans over turneringen. 

I høst ble Suzann Pro Challenge flyttet fra Bogstad til Aker Brygge, og golfprofilene ble byttet ut med kjente norske idrettsnavn, som konkurrerte i forskjellige golfrelaterte øvelser med en «urban» vri.

Suzann Pro Challenge har i løpet av fire år samlet inn over fire millioner kroner til Right to Play.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.