Tutta invitert med stjernene

GOLFSKOLE: Suzann Pettersen startet uken i Bahrain med golfklinikk for unge spillere. (Foto: Kevin Skabo)

Som eneste kvinne er Suzann Pettersen med i Bahrain Invitational denne uken - en stjernespekket pro-am-konkurranse.

Av spillere er Paul Casey, Colin Montgomerie, Thomas Bjørn og Tutta med, mens fire stjerner fra andre idretter også er med for å kaste glans over arrangementet. Tennisspilleren Tim Henman, fotballegenene Ruud Gullit og Gianluca Vialli, samt kanskje tidenes mest kjente amerikanske fotballspiller Joe Montana er med. At Tutta er invitert som eneste kvinne til arrangementet, sier vel sitt om hvor stor hun er i internasjonal sammenheng.

 

Colin Montgomerie har vært med på å designe banen Royal Golf Club's Montgomerie Course, der spillerne møtes til match denne uken.

 

Fredag var Suzann Pettersen instruktør i en golfskole, og spilte også pro-am. Lørdag starter matchspillet, der hun er på lag med Ruud Gullit.

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.