Tutta jubler for tettere program

HENNES FØRSTE: Bå bildet poserer Suzann Pettersen med beviset på at hun har tatt sin første LPGA Tour-seier på Kingsmill i 2007. Nå skal hun tilbake igjen. (Foto: All Over Press)

Onsdag ble årets LPGA Tour-program for 2012 lansert. Den får Tutta til å smile litt ekstra bredt.

LPGA-touren har bestemt at programmet skal økes med fire turneringer sammenlignet med fjoråret, noe som medfører at det blir 27 turneringer på planen for Tutta & co. Spesielt en av de nye turneringene gjør Oslo-jenta fornøyd

Etter to år uten turneringer der, returnerer Kingsmill-banen i Williamsburgi september til verdens gjeveste kvinne-tour. Spillerne vil her konkurrere om en pott på 1,3 millioner dollar, og det var her Suzann Pettersen tok sin første seier i USA.

- Kingsmill er med god margin en av mine favorittbaner. Det er en av de turneringene man virkelig ønsker å vinne. Vi elsker alle å reise til Kingsmill, så dette er herlige nyheter, sier Tutta i et intervju med USA Today.

Hun sier et tettere program er et steg i riktig retning for LPGA-touren.

- I 2012 ser det endelig ut som et komplett program. Skipet gikk i feil retning i 2009, og vi måtte stoppe skadene og få det tilbake på rett kjøl. Jeg synes 2011 på mange måter var veldig positivt. Nå må vi bare passe på at det forblir slik, sier Tutta og sikter til seertallene som for et par år siden falt på LPGA-touren er på vei opp igjen.

Se den fullstendige oversikten over alle konkurransene her

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.