Tutta kan ha slått sitt siste slag

Tutta kan ha slått sitt siste slag

Det blir ikke noe av Suzann Pettersens planlagte februar-comeback. Nå sier hun til TV2 at comebacket er utsatt på ubestemt tid. (Foto: Getty Images)

Dårlige nyheter for alle som har gledet seg til Suzann Pettersens LPGA-comeback. Hun sier til TV2 at hun har lagt comebacket på is og er usikker på når – eller om – hun kommer tilbake til golfbanen igjen.

Onsdag 8. august ble Suzann Pettersen og ektemannen Christian Ringvold foreldre til Herman Alexander. Tutta spilte ikke noen turneringer i 2018, og da hun først bekreftet at hun var gravid, sa hun at hun håpet på å være klar til aksjon igjen når 2019-sesongen starter.

Mitt comeback blir litt utsatt. Om det blir noe comeback, vil egentlig tiden vise.

Suzann Pettersen

Senest i oktober i forbindelse med et arrangement for P3-aksjonen i Trondheim sa Tutta at hun planla å være tilbake i konkurransemodus i løpet av februar. I november var hun omsider tilbake i Orlando igjen for å starte opptreningen, men der merket hun at suget ikke var det samme som det har vært tidligere.

– Første gang jeg tok i en golfkølle, var i USA nå i høst. Jeg hadde noen venner på besøk som var dødskeene på å spille golf. Etter å ha slått ti baller på rangen snudde jeg meg og sa: «Seriøst, har jeg drevet med det her i 20 år? Noe så kjedelig!», forteller Tutta i en reportasje som ble sendt på TV2s sportsnyheter søndag kveld.

(Artikkelen fortsetter under)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas from all of us!

A post shared by Suzann Pettersen (@suzannpettersen) on

 

Tutta sier at hun ikke savnet golf i det hele tatt under svangerskapet, og at hennes dager som «egotripp» er omme.

–Mitt comeback blir litt utsatt. Om det blir noe comeback, vil egentlig tiden vise. Skulle jeg ønske det, vet jeg at jeg vil kunne legge til rette for det. Men akkurat nyter jeg hverdagen hjemme og tiden med han lille, sier Norges ubestridte golfdronning.

(Les artikkelen her: Suzann Pettersen utsetter comebacket på ubestemt tid)

Tutta har tidligere uttalt at hun har planlagt å sette punktum for karrieren etter OL i Tokyo i 2020.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.