Tutta kjemper om seier i Malaysia

Tutta kjemper om seier i Malaysia

(Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen klatret mot toppen i den tredje runden av Sime Darby LPGA Malaysia. 

LPGA-sesongen er på hell, og Suzann Pettersen forsøker å avslutte året med stil. Nå er hun i gang i Kuala Lumpur, hvor hun spiller sin første LPGA-turnering på to uker.

Før siste runde har Tutta fire slag opp til lederen Shanshan Feng fra Kina. Oslo-spilleren startet dagen på delt 13. plass, men har klatret opp til delt fjerdeplass takket være en tredjerunde som bestod av hele syv birdies - kun ødelagt av en dobbelbogey på hull 15.

Suzann Pettersen står fortsatt uten en seier i 2016. Hun har bare en pallplassering på LPGA-touren i år og står med seks topp-ti-plasseringer på 18 turneringer. Det holder til en foreløpig 32. plass på pengelisten, men fire turneringer gjenstår fortsatt av sesongen.

I fjor endte Tutta på 14. plass på Order of Merit. Det var hennes dårligste resultat på LPGA siden 2006.

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.