Tutta klatret

LANGT BAK: Suzann Pettersen avanserer opp leaderboardet, men er ti slag bak teten med en runde igjen å spille. (Foto: All Over Press)

Suzann Pettersen leverte ikke noen spesielt god tredjerunde på Royal Melbourne lørdag, men klatret likevel 15. plasser opp leaderboardet.

Oslo-jenta deler nå 31. plassen i ISPS Handa Women's Australian Open, 92 plasser over der hun la seg etter første runde. Med kun ni spillere i feltet under par holdt det med 74-runde (+1) for å klatre opp leaderboardet. Hennes tre birdies, ene dobbelbogey og to bogeys på runden tok henne til seks over par for turneringen, og hun har med det ti slag opp til amerikanske Jessica Korda før siste runde.

 

Korda leder med ett slag på Nikki Campbell (Australia), So Yeon Ryu (Sør-Korea) og Hee Kyung Seo (Sør-Korea), mens verdensener Yani Tseng, Lorie Kane og Katie Futcher følger ytterlige ett slag bak.

 

Suzann Pettersen begir seg ut på sin avslutningsrunde kl. 00:35 norsk tid, i ball med Amanda Blumenherst.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.