Tutta klatret

SOM I FJOR: Suzann Pettersen ligger an til en god plassering i Thailand denne helgen, men det ser mørkt ut med tanke på seier (Foto: All Over Press).

Suzann Pettersen klatret fire plasser lørdag, men det begynner å se mørkt ut med tanke på seier.

Etter halvspilt turnering lå Suzann Pettersen an til å utfordre for en seier i Honda LPGA Thailand denne helgen, fire slag bak lederen, men med en tredjerunde på 73 slag ligger hun nå seks bak. To birdier, tre bogeys og resten par stod det på scorekortet hennes da runden var omme. Likevel klatret hun fire plasser lørdag.

Ener på kvinnenes offisielle verdensranking, Yani Tseng leder turneringen med ni under par. Taiwaneren tar med seg en ledelse til søndagens avslutningsrunde på ett slag, takket være en eagle på det 18. hullet. Bak henne jager Michelle Wie og I.K. Kim på delt andreplass.

Hakk i hæl følger Paula Creamer på ensom fjerdeplass, to slag bak Tseng. Andre kjente navn i toppen er Karrie Webb på femteplass, og Ai Miyazato og Juli Inkster på delt syvendeplass. Det er med andre ord ikke ukjente navn som står i veien for at Suzann Pettersen skal ta sin første seier siden Canadian Women´s Open i 2009. I 2010 leverte hun mange solide resultater, blant annet fem andreplasser, men maktet ikke å vinne noen turneringer. 

 

Leaderboard.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.