Tutta langt bak

LANGT BAK: Suzann Pettersen slår bra, men sliter på greenene. Hun ligger ti slag bak lederen etter halvspilt konkurranse (Foto: All Over Press).

Suzann Pettersen ligger på en delt 42. plass etter at halvspilt Kraft Nabisco Championship.

I knallsterk sol og temperaturer opp mot 40 grader er årets første majorturnering på LPGA-touren i full gang. Turneringen avvikles på Mission Hills Country Club i California, og Suzann Pettersen har hatt en treg start. Hun ligger på en delt 42. plass etter to runder. 

Torsdag åpnet hun med en runde på 75 slag, tre over par, som holdt til 71. plass. Fredag viste Oslo-jenta bedre spill, og leverte en runde på en under par. Scorekortet hennes var uspektakulært, men solid. To birdies, en bogey og 15 par tar henne til en over for turneringen, ti slag bak teten. Selv har hun pekt ut puttingen som roten til problemene.

- Jeg slår ballen bra, men bruker for mange putter og det er frustrerende. Jeg tror jeg snart kommer ordentlig i gang, så jeg må bare fortsette å jobbe hardt så kommer belønningen til slutt, skriver hun på sin nettside.

Amerikaneren Stacy Lewis leder turneringen, ni under par. En trio bestående av Jane Park, Brittanny Lincicome og verdensener Yani Tseng jager tre slag bak. Tseng, som er inne i sin syvende uke på verdenstoppen, er regjerende mester etter at hun i fjor tok en knepen seier over Suzann Pettersen med ett slag. Dette var hennes andre av totalt tre majortitler. 

 

 

Leaderboard


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.