Tutta misset cuten

SKUFFENDE: Suzann Pettersen jaget sin tredje seier på rad denne uka, men endte i stedet opp med å misse cuten. (Foto: All Over Press)

Tutta jaget sin tredje seier på rad denne uken, men endte i stedet opp med å misse cuten.

Suzann fikk en dårlig start på CN Canadian Women's Open med en 73-runde (+1) torsdag, og var avhengig av en god runde på fredag for å havne blant de 60 beste som klarte cuten. Dessverre ble det nok en gang 73 slag på andrerunden, og dermed er det takk og farvel for denne gang. Hun vant forøvrig den samme turneringen for to år siden. Helgens missede cut var hennes første på to år og en måned.

Hun endte til slutt tre slag bak cutgrensen som ble satt på en under par, på en delt 93. plass. Tutta fikk en god start på runden med to birdies på de tre første hullene, men fulgte derfra opp med fire bogeys og kun en birdie på de resterende hullene. 

- Jeg spilte ikke mitt beste i Montreal. Nå må jeg trene for å forberede meg til kommende turneringer. Ikke noe dramatisk, august har jo vært en god måned. Det er mer i vente fra meg, skriver hun på sin hjemmeside.

Japanske Ai MIyazato og Angela Stanford deler ledelsen i turneringen på 11 under par. De ligger to slag foran Song Hee-Kim Sør-Korea) på tredjeplass. Syv spillere deler fjerdeplassen ytterlige ett slag bak. Blant dem er Michelle Wie som er regjerende mester i turneringen. Cristie Kerr, som Suzann dyttet ned fra andreplassen på verdensrankingen etter forrige helgs seier, ligger på 12. plass, kun fire slag bak teten.

9. september blir neste mulighet for Suzann Pettersen til å revansjere ukas nederlag. Da slår Walmart NW Arkansas Championship i gang på Pinnacle Country Club i Arkansas.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.