Tutta møter Stoltenberg på Skavlan

PÅ SKAVLAN: Suzann Pettersen blir å se på NRK, fredag. En av de andre gjestene er statsminister Jens Stoltenberg, som har fått litt pepper etter å ha droppet middag med kongen. (Foto: All Overpress)

Torsdag kveld skal innspillingen av Skavlan ta sted. Som gjester er vår egen Suzann Pettersen og Jens Stoltenberg

På fredag vil NRK-seerne få se Tutta på tv-skjermen. Ettersom den norske golferen er på et lite hjemmebesøk i Norge, var ikke veien lang for å kunne delta i talkshowet til Skavlan. Tutta skriver på bloggen sin onsdag kveld.

- Har hatt noen fine dager i Oslo. Fredag vil jeg være på Skavlan med Norges statsminister Jens Stoltenberg, som akkurat har kommet hjem etter et møte i det Hvite Hus med USAs president Barack Obama, skriver Tutta på sin hjemmeside.

Når programmet blir sent fredag klokken 21:25, er det et opptak fra dagen før. Det er nettopp innspillingen på torsdagen som har gitt kritikk til statsminister Jens Stoltenberg. For Stoltenberg var invitert til Kong Harald og Dronning Sonja på middag, med regjeringen og stortingsrepresentantene. Denne middagen takket Stoltenberg nei til, for å delta på Skavlan i Stockholm, hvor Tutta også er gjest.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.