Tutta møter Wie

DUELL: Suzann Pettersen (t.v.) møter Michelle Wie (t.h.) i søndagens singlematch. Bildet er fra Solheim Cup i 2009, og det er heller tvilsomt at stemningen mellom de to blir slik i dag. (Foto: All Over Press)

Singlematchene i Solheim Cup slår snart i gang. Se oppsettet for dagen her.

Tutta går ut kl. 12:30 mot Michelle Wie. Tutta står med to seire og ett tap så langt i årets Solheim Cup, mens Wie har vunnet en og tapt to. Stillingen er nå 8-8, og etter at amerikanerne i går hentet inn et forsprang på tre poeng må de nå sies å være favoritter. Suzann Pettersen har en strålende statistikk i Solheim Cup, men har overraskende nok aldri vunnet i singlematchene på søndagen før. Hun står med tre uavgjort og to tap. Forhåpentligvis får hun "hull på byllen" i dag.

Slik ser oppsettet for dagen ut:

 

11:10

Catriona Matthew vs. Paula Creamer

11:20

Sophie Gustafson vs. Stacy Lewis

11:30

Anna Nordqvist vs. Morgan Pressel

11:40

Laura Davies vs. Juli Inkster

11:50

Mel Reid vs. Vicky Hurst

12:00

Christel Boeljon vs. Brittany Lincicome

12:10

Sandra Gal vs. Brittany Lang

12:20

Maria Hjorth vs. Christina Kim

12:30 

Suzann Pettersen vs. Michelle Wie

12:40

Caroline Hedwall vs. Ryann O´Toole

12:50

Azahara Munoz vs. Angela Stanford

13:00

Karen Stupples vs. Cristie Kerr

 

Vi minner om at dersom det ender likt vil seieren gå til USA, da de er regjerende mestre.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.