Tutta nr to i verden

HELT I TOPPEN: Suzann Pettersen har vært helt i toppen av omtrent alle turneringer hun har deltatt i denne sesongen. (Foto: Getty Images)

En ny andreplass til tross: Suzann Pettersen er nå ranket som nummer to i verden.

- Ferdig her i Mexico. Må si at andreplass suger big time. Men IK Kim spilte veldig bra i dag. Men bare vent. Hevnen vil bli søt, skrev Suzann på sin twitterprofil etter at Lorena Ochoa Invitational var ferdigspilt søndag kveld.

Som dere skjønner: heller ikke denne gangen ble det seier på det norske golfesset. Til det spilte Kim In-Kyung altfor godt. 64 slag ble det på den koreanske jenta, og til slutt var hun tre slag bedre enn Pettersen - som ledet med ett slag før den siste runden.

Men selv om det ble andreplass, kan Tutta glede seg over at hun fra og med mandag er ranket som verdens nest beste spiller. Hun klatret tre plasser takket være helgens andreplass, og ligger nå litt over et halvt poeng bak Jiyai Shin. Cristie Kerr og Yani Tseng følger på plassene etter.

Karine Icher endte på tredjeplass, med Cristie Kerr og Paula Creamer ytterligere ett slag bak.

Angela Stanford noterte seg for søndagens beste runde da hun gikk ni under par. Tangeringen av banerekorden sendte henne opp til en delt sjuendeplass.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.