Tutta om barn kombinert med golf: – Alt lar seg gjøre

Tutta om barn kombinert med golf: – Alt lar seg gjøre

Tutta på kjøkkenet med forloveden, Christian Ringvold. (Skjermdump: God Kveld Norge/TV2)

Gladnyhet til det norske golfpublikum. Suzann Pettersen (35) åpner for å kombinere golfkarrieren med å få barn. Det kan bety mange flere år med Tutta på LPGA-touren.

Det var lenge ryktet at Tutta kom til å legge opp etter OL i Rio, men i et intervju med Aftenposten i slutten av 2014, åpnet hun for å fortsette karrieren også etter De olympiske lekene.

Les også: Tutta åpen for å forlenge karrieren 

I et klipp fra hennes kommende dokumentarserie på TV2, som ble vist i lørdagens episode av «God Kveld Norge», forteller hun nå at hun ikke er fremmed for tanken med å kombinere golfkarriere med å bli mor. I innslaget så man også da forloveden, Christian Ringvold, gikk ned på kne foran Tutta - og TV-teamet - på badet hjemme i Orlando.

– Vi har lekt med tanken på hvordan man kanskje skal kombinere familie og min karriere, og alt lar seg gjøre, sier Tutta til TV2.

(Klippet kan ses her - krever innlogging til TV2 Sumo)

Les også: – Suzann Pettersen skal gifte seg

Flere kvinner har lykkes i å kombinere golfkarrierer med å bli foreldre tidligere. Det mest kjente eksempelet er skotske Catriona Matthew, som vant Women’s British Open som 40-åring i 2009 - bare 11 uker etter at hun hadde blitt tobarnsmor.

Catriona Matthew med sin 11 uker gamle datter etter å ha vunnet Women's British Open i 2011. (Foto: Getty Images)

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.