Tutta på 10. plass i Brasil

13 PLASS: Suzann Pettersen fikk ikke den avslutningen hun hadde ønsket seg i Brasil. (Foto: All Over Press)

Suzann Pettersen var denne helgen i aksjon i den uoffisielle turneringen HSBC LPGA Brasil Cup i Rio de Janeiro.

Turneringen ble spilt over to runder på Itanhanga Golf Club, og med en sterk åpningsrunde på fem under par (68) så Tutta ut til å kunne utfordre om seieren. Det ville seg derimot ikke i andrerunden, da hun med sine fire bogeys, fire birdies og resten par signerte for en 73-runde og 10. plass. Med fem under par sammenlagt endte hun åtte slag bak vinneren Pornanong Phatlum fra Thailand. Phatlum var overlegen, og slo taiwaneseren Amy Hung med fire slag. Tutta var en av 30 inviterte spillere i turneringen.

 

- Klarte ikke å følge opp det gode spille fra gårsdagen i min avslutningsrunde. Hadde uflaks med mange av mine bogey-putter. Herlig å se mange av mine norske venner komme og heie på meg på banen i dag, skrev Tutta på sin blogg da turneringen var ferdigspilt.

 

17 mai skal Tutta forsøke å forsvare fjorårsseieren i årets første matchturnering, Sybase Match Play Championship i Gladstone, New Jersey. Det var her Tutta tok sin første seier siden Canadian Open i 2009, og turneringen markerte starten på en av hennes beste sesonger i karrieren. I fjor slo hun blant annet verdensener Yani Tseng på vei til finalen, der det ble seier på det siste hullet mot Cristie Kerr.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.