Tutta promoterer Norge i USA

Tutta promoterer Norge i USA

PROMOTERER I USA: Suzann Pettersen skal hjelpe Innovasjon Norge med markedsføring i USA. (Foto: All Over Press)

Suzann Pettersen er en av norsk idretts fremste ambassadører. Nå skal hun også promotere for Innovasjon Norge.

Det skriver Innovasjon Norges reiselivsdirektør, Per-Arne Tuftin i et blogginnlegg mandag. Han presiserer at det ikke er snakk om en sponsoravtale, men en avtale der hun skal gjøre en jobb for selskapet i USA. Målet er at hun gjennom golf skal nå amerikanske golferes hjerter. Dette blir første gang Innivasjon Norge benytter en kjent person i markedsføringssammenheng internasjonalt.

- Suzann er etter vårt syn for tiden Norges aller største internasjonale idrettsstjerne i en idrett som er stor over hele verden. Suzann spiller det meste av året på LPGA-Touren og er nok mer anerkjent i USA enn hjemme i Norge. Golfinteressen i USA er svært stor med ca. 25 millioner registrerte golfere. Mange av dem passer godt inn i målgruppen for de vi prøver å få til å besøke Norge, skriver Tuftin i sin blogg, og fortsetter:

- Suzann Pettersen elsker Norge og uttaler at hun er stolt over å kunne jobbe med oss for å få mer fokus på Norge i USA. Hun fremstår også som en utmerket representant for verdiene i merkevaren Norge. Vi skal blant annet bruke Susann på kundearrangementer i vårt arbeid mot turoperatører og i forbindelse med pressearrangementer. I tillegg skal Suzann også presentere sine reisetips i Norge på visitnorway.com.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.