Tutta sesongåpnet med 22. plass

STABILT: Etter en katastrofal åpningsrunde har Suzann Pettersen levert solid spill tre dager på rad i Australia. (Foto: All Over Press)

Suzann Pettersen fortsatte klatringen opp leaderboardet under avslutningsrunden av ISPS Handa Women's Australian Open.

Dermed har hun til sammen klatret 102 plasser siden den katastrofale åpningsrunden, og med en totalscore på fem over par endte Tutta til slutt åtte slag bak 18 år gamle Jessica Korda som vant turneringen - forøvrig den fjerde yngste spilleren noensinne til å vinne en LPGA-turnering.

 

Hele fem andre spillere avsluttet likt med Korda på tre under par, og dermed var det duket for omspill mot Stacy Lewis, Brittany Lincicome, Julieta Granada, So Yeon Ryu og Hee Kyung Seo. Etter å ha senket en åttemeters birdieputt på det andre omspillshullet sørget Korda for sin første LPGA Tour-tittel i karrieren.

 

For Suzann Pettersen sin del ble det en runde på en under par søndag morgen. Tutta hadde en innholdsrik start på runden med tre birdies og to bogeys på de første ni hullene. Derfra og ut skulle det bli ni par, og med 72 slag på scorekortet har hun i det minste bevist at åpningsrunden på 80 slag bare var et unntak.

 

- Det har vært en herlig opplevelse å spille i Melbourne, på en av de vanskeligste og mest utfordrende banene i Australia. Jeg er fornøyd med det generelle spillet mitt, og kom sterkt tilbake etter en dårlig førsterunde. Det er deilig å konkurrere igjen og få inn noen gode runder golf. Nå flyr jeg snart til Thailand og ser frem til neste ukes turnering. Alltid gøy å komme tilbake til Thailand, og Honda LPGA, skriver Tutta på sin hjemmeside etter runden.

 

Les også:


Runde 3


Runde 2


Runde 1


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.