Tutta sliter i Orlando

INGEN SEIER: Det ble ingen seier i LPGA Tour Championship for Tutta.. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Det ble ingen seier for Suzann Pettersen i LPGA Tour Championship, eller denne sesongen.

Tutta slet på alle rundene i turneringen, og selv om besterunden kom siste dag, med 72 slag, hadde hun ingen runder under par. Dermed ble det for langt opp til teten, selv om det kun var noen få spillere som endte under par.

Pettersen spilte seg likevel opp på sisterunden, og endte på delt 11.-plass. Ifølge sin egen blogg, skal hun nå bruke litt tid på å se tilbake på en vellykket sesong, før hun er klar for sesongen 2011. 

 

ANDRE OG TREDJE RUNDE: 

Suzann Pettersen slet både på andre- og tredjerunden av LPGA Tour Championship.

Ingen drømmestart på de to første rundene for Tutta, som før turneringen øynet muligheten for årets første seier. 

Hun noterte både bogey og dobbelbogey på scorekortet på andrerunden, som endte på 73 slag. Heller ikke tredjerunden ble den oppturen hun håpet på scoremessig. 73 for tredje dag på rad, er ikke godt nok for ei som er ute etter seier. Tre birdier, to bogeyer og nok en dobbel gjør at hun totalt er tre slag over par. 

Lederen, Amy Yang, er seks slag under par, så det er langt opp for Tutta på sisterunden. 

Plasseringsmessig er hun riktignok ikke så ille ute, men hun må tjene mange slag på teten på de siste to rundene for å få en topplassering. 

 

FØRSTE RUNDE:

Suzann Pettersen har ikke helt fått den drømmestarten hun håpet på i LPGA Tour Championship.

Det norske golfesset ligger seks slag etter tetduoen Amy Yang og Seon Hwa Lee, begge fra Sør-Korea. Duoen er to slag foran Julieta Granada, mens en kvartett følger på fjerdeplass, to under par. Laura Davies, The Grand Old Lady, er en av dem.

For Tuttas del ble det en runde på 73 slag, en over par. To birdies, tre bogeys og resten par ble fasiten for Pettersen.

Blant spillerne som jager førsteplassen på verdensrankingen, er Cristie Kerr den av kandidatene som har kommet best i gang. Hun er en under par så langt. Na Yeon Choi er på samme score som Tutta, mens Jiyai Shin er fem over par. Ai Miyazato er hele åtte slag over par.

Alle spillere ble for øvrig ikke ferdige med sine runder torsdag.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.