Tutta spent på nakenbildene

SPENT: Suzann Pettersen har ennå ikke sett nakenbildene ESPN tok av henne. (Foto: All Over Press)

Om en uke slippes ESPNs "Body Issue", der Suzann Pettersen har stilt opp naken. Dagen før U.S. Open slår i gang innrømmer hun at hun venter i spenning på sluttresultatet.

- Jeg har ikke sett dem ennå. Jeg er spent på å se dem. Kanskje jeg ikke blir så fornøyd når de kommer ut, men jeg tror ikke jeg skal ha noe å skamme meg over, sier Tutta i et intervju med Dagbladet.

 

Tutta er en av totalt 27 idrettsstjerner som stiller opp i årets utgave. 13. juli slippes bladet, og Tutta blir den sjette golferen som lar seg avbilde av magasinet etter Camillo Villegas, Sandra Gal, Christina Kim, Belen Mozo og Anna Grzebian. 

 

- De kom til meg, og jeg synes det var veldig morsomt å bli spurt. De er et sportsmagasin som viser frem de beste utøverne i alle idretter, så for meg som golfer å bli spurt var veldig morsomt. Du kan trygt si at det var uvanlig. Mest for meg. De som jobbet der var veldig profesjonelle. Jeg synes det var litt rart, svarer hun Dagbladet på spørsmål om hva som fikk henne til å si ja.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.