Tutta spiller ny bane

Tutta spiller ny bane

Suzann Pettersen får prøve seg på en ny turnering og ny bane når hun torsdag stiller til start i Blue Bay LPGA som arrangeres på den kinesiske øya Hainan.

(Ullevål/Hainan, Kina, 28.oktober 2015) Turneringen ble arrangert for første gang i 2014, men da valgte Tutta å stå over.

– Det ikke så ofte man får prøve seg på nye baner, så dette blir en morsom utfordring, sier Tutta.

Som tidligere år beviser Tutta at det ikke er noe feil med høstformen. Forrige helgs turnering i Taiwan ble intet unntak, og Norges beste golfer kunne enda en gang notere en topp-5 plassering.

– Spillet sitter bra for tiden. Jeg synes jeg treffer ballen godt, og selv om det drar seg til mot sesongslutt er kroppen i bra shape, sier Tutta.

Det er ingen tvil om at Tutta er en av de store stjernene i Kina. Hun er sistemann ut torsdag 29.oktober kl 10.38 (03.38 norsk tid) i ball med verdensener Lydia Ko (New Zealand) og Stacy Lewis (USA).

Dette er Tuttas siste turnering i Asia i 2015. Planen er å hoppe over turneringen i Japan for så å spille de to siste LPGA-turneringene i Mexico og Florida.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.