Tutta spilte seg opp

16. PLASS: Med en avsluttende 70-runde spilte Suzann Pettersen seg opp til en 16. plass i helgens turnering på LPGA-tour. Foto: All Over Press

Avsluttet med 70-runde - og Beatriz Recari blant de ti beste igjen.

En svak midtrunde skilte Suzann Pettersen fra en topplassering i Sime Darby LPGA Malaysia i helgen. Tutta var helt i toppen etter en åpningsrunde på 69 slag, avsluttet med en sterk 70-runde, men andrerunden på 74 slag gjorde at hun ikke kunne hamle opp med de aller beste.

Også Beatriz Recari, med Andreas Thorp (bror til Marius) som caddie, avsluttet med en 70-runde i Malaysia. Recari tok som kjent sin første seier på LPGA-touren forrige uke. Og er tydeligvis i god form. Med runder på 71-70-70 kunne Recari notere seg for en ny imponerende topp 10-plassering.

Helgens turnering ble et nytt bevis på den asiatiske frammarsjen i internasjonal damegolf. Jimin Kang fra Sør-Korea vant ett slag foran amerikanske Juli Inkster, og tok dermed sin første seier på LPGA-touren på 18 starter.

Svenske Maria Hjorth, som ledet turneringen før sisterunden og jaget sin første seier på touren siden 2007, ble til slutt nummer tre.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.