Tutta tilbake i aksjon

TILBAKE: Suzann Pettersen har ikke spilt siden 23. oktober. Denne uken er hun tilbake. (Foto: All Over Press)

Etter to uker med turneringsfri spiller Suzann Pettersen denne uken Lorena Ochoa Invitational.

Sist turnering Tutta spilte var Sunrise LPGA Taiwan Championship 20.- 23. oktober, der hun til slutt delte 13. plassen. Den siste tiden har Tutta tilbrakt hjemme i Norge, men hun er nå tilbake på andre siden av dammen for å spille den fjerde utgaven av Lorena Ochoa Invitational i Guadalajara i Mexico fra torsdag til søndag.

Forrige uke gikk Mizuno Classic av stabelen i Japan, med et felt blottet for de største stjernene. Turneringen var den siste av de totalt fire LPGA-turneringene som har blitt spilt i Asia etter Solheim Cup.

Tutta har statistikken på sin side i Mexico, og under fjorårets utgave av Lorena Ochoa Invitational endte hun på andreplass, tre slag bak sør-koreaneren In-Kyung Kim. Det har vært en flott sesong så langt for Tutta med tre LPGA Tour-seire, ni topp-ti-plasseringer, en Ladies Europan Tour-seier samt Solheim Cup-triumfen i september. Forhåpentligvis kan hun også runde av sesongen på solid vis. Etter ukas konkurranse gjenstår kun CME Group Titleholders i Florida på LPGA Tours offisielle program.

- Tilbake i Mexico for Lorena Ochoa Invitational. Kom på andreplass i fjor, og det hadde vært herlig å toppe det resultatet denne uken. Sommertemperaturer her i Guadalajara, og gleder meg veldig til å spille igjen, skriver Tutta på sin hjemmeside.

Tutta er forøvrig den eneste nordmannen i aksjon på de store tourene denne uken. Challenge-touren er ferdig for sesongen, mens Eirik Tage Johansen ikke er kvalifisert for spill i Europa-tourens Barclays Singapore Open. Neste turnering på damenes Europa-tour med Marianne Skarpnord er ikke før om en måned, når Hero Women's Indian Open slår i gang i India 9. desember.

Lorena Ochoa Invitational


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.