Tuttas Twitter-konto hacket

Tuttas Twitter-konto hacket

HACKET: Mange stusset da de så dette innlegget på Suzann Pettersen sin Twitter-konto. (Foto: All Over Press)

Suzann Pettersen føyer seg inn i rekken av idrettsstjerner som har fått sin Twitter-konto hacket. - Vi retter det opp nå, sier hennes agent Kevin Skabo.

Like før kl.16 norsk tid var det mange som stusset over det nyeste innlegget på Suzann Pettersen sin Twitter-profil. Der skrev hun, i alle fall trodde mange, sin anbefaling til en ny slankepille.

Hennes agent Kevin Skabo bekrefter imidlertid at det ikke er Suzann som har skrevet innlegget.

- Det er ikke hun som har gjort det. Vi er i kontakt med Google og er inne på kontoen hennes nå og holder på å få det rettet opp, forteller Kevin Skabo på telefon til Norsk Golf.

Hacking gjennom Twitter-kontoer er et velkjent problem. For bare noen uker siden ble blant annet fotballstjernene Sergio Agüero, David De Gea, Samir Nasri, Javier Mascherano og Dani Alves ofre for "nettparasitter".

Les også: Våre Twitter-anbefalninger


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.