Twitter-krangel mellom LPGA-stjerner

Twitter-krangel mellom LPGA-stjerner

FEIDE: Christina Kim (t.h.) lot seg provosere av uttalelser på Twitter fra Brittany Lincicome. (Foto: All Over Press)

Brittany Lincicome hisset på seg medspillere på Twitter.

Amerikaneren spilte Sime Darby LPGA Malaysia forrige uke, der hun til slutt endte på en 46. plass. Etter en skuffende 73-runde på fredagen tok hun til Twitter for å utventilere. Det skulle hun ikke ha gjort.

"Golf er SÅÅÅÅ utrolig frustrerende :-( Kan ikke vente til året er omme!!!!!!!" skrev hun på sin Twitter-profil.

Noen timer senere, under tredjerunden, ble spillet blåst av tidlig på grunn av kraftig regnvær. Dermed bar det tilbake til Twitter for Lincicome.

"Regn, gå vekk!!!!! Faktisk, om det blir slik trenger jeg ikke spille mer!!!! :-)" fortsatte 27-åringen.

Kommentarene ble ikke tatt godt i mot av hennes konkurrenter, spesielt hennes lagvenninne fra fjorårets Solheim Cup, Christina Kim som aldri har vært kjent for å legge fingrene i mellom.

Kim ligger på 110. plass på pengelisten, og fikk ikke spille i Malaysia. Om en drøy måned må hun spille Q-school for første gang i karrieren.

"Jeg hadde drept for sjansen til å spille. Jeg sier bare at det er folk som hadde elsket å spille, og det ville ikke skade å huske på det", skrev Kim til Lincicome, før Lincicome igjen trykket på avtrekkeren.

"Herlig! Det er fortsatt et fritt land. Jeg kan si hva jeg vil. Jeg kommenterer ikke på det du skriver. Jeg er bare trøtt".

Da hang også Nicole Hage seg på.

"Mange hadde drept for å være i Asia nå i regnavbruddet. I stedet er vi hjemme og forbereder oss til Q-school."

Senere innrømte Kim at hun mistet mange følgere som følge av at hun lot seg provosere av Lincicome sine innlegg.

"For to kvelder siden traff jeg et ømt tema og mistet 100 følgere, inkludert Brittany Lincicome. Trist å se at en venn "unfollower" meg på grunn av meningen min".

Les også: Våre Twitter-anbefalninger


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.