Ubeskjeden skonyhet

Ubeskjeden skonyhet

COOL: I dette tilfellet er det 'kjølig' Puma er ute etter, men det er nok helt greit om du også syns skoen er kul. (Foto: Puma Golf)

Puma sparer ikke på store ord og bokstaver når de lanserer TITANTOUR.

Som Puma selv sier det - de presser grensene for hva det er mulig å gjøre med en sko. Her er det moderne tekniske materialer og mange nye konsept i såle på inn- og utside. Overdelen er av noe så tradisjonelt og bra som ekte lær. Det er Outlast teknologi som er den store nyheten.

 

 

Outlast kommer fra romfartsindustrien. Materialet er brukt i romdrakter, og nå altså en golfsko. Det skal ikke mangle på fotkomforten når vi rusler rundt på 93 slag. Føler oss nesten bortskjemt, men det er ingenting som tilsier at man skal ta mindre vare på føttene bare fordi man bruker flere slag. Temperaturregulering er den viktigste faktoren med Outlast. Det virker fornuftig, selv for en norsk golfer.

 

TITANTOUR kommer for salg 1.februar. Den er vanntett og du kan velge blant tre fargekombinasjoner. Veiledende pris er 1595,-.

 

Gjør klart for Rickie Fowler som skal overbevise deg.

 

 

 

 

 

Puma lanserer også en lillebror - TITANLITE. Her er overdelen laget i microfiber. Det betyr lav vekt, komfort og lavere pris. Ja, du får Outlast materialet også i denne rimelige modellen.

 

TITANLITE er vanntett, koster 895,- og kommer til butikker 1.februar. Her får du fem fargekombinasjoner, og bør kunne finne noe som matcher garderoben.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.