Uhell i hell for Levet

UFLAKS: Thomas Levet må kanskje stå over The Open, etter at han fikk et brudd på skinnebeinet da han hoppet i vannet etter søndagens seier. (Foto: All Over Press)

Thomas Levets hopp ut i vannet etter at han vant Alstom French Open skal vise seg å være kostbart. Nå må han stå over The Open.

Levet tok søndag sin første tittel i det franske åpne mesterskapet i sin 25 år lange proffkarriere, da han slo danske Thorbjørn Olesen og Mark Foster fra England med ett slag. Nå har kjipe nyheter fra legen gjort at seiersrusen nok har lagt seg litt raskere enn vanlig.

Etter at seieren var et faktum hoppet Levet ut i vannhinderet ved den 18. greenen sammen med sin manager Patrice Bartez, men kun en av dem kom uskadet ut av hoppet.

Ferske røntgenbilder viser nemlig at han samtidig med den elleville feiringen pådro seg et lite brudd i skinnebeinet. 42-åringens skadde ben er nå gipset, og forhindrer ham i å spille torsdagens Barclay´s Scottish Open på Castle Stuart Golf Links. Og enda verre - neste ukes The Open.

.Dette er forøvrig ikke første gang denne sesongen noen skader seg i det de hopper ut i et vannhinder. Da Stacy Lewis tidligere i år vant Kraft Nabisco Championship hoppet hun, i tradisjon tro, sammen med moren Carol ut i vannet. Stacy forlot vannet uten en skramme, mens moren måtte hjelpes opp med et brukket leggben.

Neste vinner på touren gjør det med andre ord lurt i å tenke seg om to ganger før han tar sats. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.