Undrende til Holtsmark-utspill

GODT SAMARBEID: NGF opplever samarbeidet med FNG som godt. Her fra en av FNGs medlemsbaner, Larvik.

I motsetning til hva som står i Finansavisen, opplever NGF samarbeidet med FNG som godt og konstruktivt.

I en artikkel i Finansavisen 15. oktober fremstilles det som om Foreningen for norske golfbaner (FNG) står i spissen for et mytteri i golf-Norge der formålet er løsrivelse fra Norges Golfforbund (NGF).

NGF kjenner ikke igjen denne fremstillingen av verken FNG eller forholdet mellom forbundet og FNG, og etter samtaler med flere styremedlemmer i FNG tyder det på at dette heller ikke er FNGs offisielle standpunkt.

- Vi opplever samarbeidet med FNG som både konstruktivt og godt, og har aldri mottatt slike signaler fra FNGs styre, sier assisterende generalsekretær Rune Hauger i Norges Golfforbund.

Siden stiftelsen av FNG tidligere i år har NGF og FNG deltatt på hverandres møter, og det er opprettet samarbeid på forskjellige områder for å fremme golfen i Norge.

Utspill fra enkeltperson

I Finansavisens artikkel blir det fremsatt en rekke påstander som etter NGFs oppfatning må tillegges en subjektiv virkelighetsoppfatning. Artikkelen inneholder også en rekke faktafeil, noe som samlet bidrar til at det skapes en kunstig splid.

- Vi velger å tolke uttalelsene som et utspill fra en enkeltperson, og konsentrerer oss heller om å jobbe for flere og bedre golfspillere, avslutter Hauger i NGF.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.