Ungdommelige John Daly

TYNNERE OG BEDRE: Er John Daly på vei tilbake til god, gammel storhet? (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

John Daly er endelig kvitt smertene.

Hadde det ikke vært for det niende hullet fredag, Dalys 18. for dagen, ville han ha gått 36 hull uten å miste et eneste slag denne uken. To så solide runder på rappen har ikke skjedd for Daly siden 1999-sesongen, da han gjorde det to ganger.

Men han fant altså vannet på det niende hullet, og måtte tåle en dobbeltbogey på vei inn. Likevel henger han godt med i Crowne Plaza Invitational. Han er fem under par, åtte slag bak ledende Bryce Molder.

- Det var nok en solid dag. Jeg hadde mange muligheter, men jeg senket ikke så mange putter. Det sved litt det som skjedde på det niende hullet, men bortsett fra det spilte jeg ganske så god golf.

Og det har han rett i. Han har truffet alle fairwayer med seks unntak på de to første rundene, og han har truffet 26 av 36 greener. Putteren har ikke vært like samarbeidsvillig, men det har blitt sju birdies på de to første rundene.

Selv om Daly ikke har vunnet siden 2004, er han fortsatt umåtelig populær, og det er alltid mange som følger han på rundene. Daly, som har trukket seg fra sine to siste turneringer, føler seg helsemessig i bra stand for første gang på lenge.

- Det føles herlig. Jeg føler meg som en 25-30-åring igjen, til en forandring. Det hjelper ikke å ha smerter og piner, sier han.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.