Unggutta utmerker seg på Torrey Pines

Foto: Getty Images

Glem Dustin Johnson, Jason Day og Tiger Woods: "ungdommen"fortsetter å gjøre sitt inntog på PGA-touren.

Kullet som gikk ut av high school i 2011 ser ut til å bli et av den virkelige solide sorten. Jordan Spieth har allerede vunnet to majortitler og vært nummer én på verdensrankingen. Justin Thomas er klodens heiteste spiller akkurat nå. Og Emiliano Grillo og Daniel Berger har allerede vunnet på touren. Nå er denne gjengen i ferd med å få selskap av ytterligere to spillere fra den sterke 2011-gjengen.

Før den avsluttende runden i San Diego er Patrick Rodgers i delt ledelse, med C.T. Pan ett slag bak. Deretter følger "the hatless wonder" Ollie Schniederjans - den eneste i feltet som spiller uten hodeplagg.

Inspirert av Thomas og Spieth

Akkurat som Spieths suksess motiverte Justin Thomas, er Thomas nå en stor inspirasjon for gutta som følger etter. 

"Vi blir veldig motiverte av måten Justin spiller på akkurat nå", sier Rodgers til ESPN etter runden. "Han spiller utrolig golf for tiden og er kanskje verdens beste akkurat nå. Men vi har spilt mot ham hele livet. Han er en av mine beste venner, og det er utrolig motiverende å se ham spille så bra, det smitter antagelig over på oss en god del".

 

Snedeker jakter sin tredje triumf

Rodgers leverte en knallsterk runde fem under par på lørdagen, og gikk opp i delt ledelse med Brandt Snedeker på -9 totalt. Veteranen liker seg godt på Torrey Pines, 36-åringen har vunnet her to ganger tidligere, sist gang i fjor. 

Snedeker kan bli den første til å vinne turneringen to år på rad siden Tiger Woods. Woods gjorde det til gjengjeld fire år på rad, og er den mestvinnende med sju triumfer totalt.

Avslutningsrunden kan du følge på Eurosport Norge og Dplay.

 

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.