Unikt greenfee-samarbeid

DRIVING PLAY: Åtte toppklubber på Østlandet har gått inn i et greenfee-samarbeid. (Foto: Borre GK)

Åtte toppklubber på Østlandet har gått sammen om å tilby sine medlemmer en ekstra verdi i sitt medlemskap. 

Konseptet er kalt Driving Play og gir en runde fritt spill på hver av banene. Klubber over hele landet går stadig nye veier for å øke greenfee-trafikken og den generelle aktiviteten på banene, og den nye konstellasjonen består av Borre Golfklubb, Bærum Golfklubb, Drøbak Golfklubb, Hakadal Golfklubb, Moss & Rygge Golfklubb, Nøtterøy Golfklubb, Tyrifjord Golfklubb, og Vestfold Golfklubb.

 

Her kan medlemmene i klubbene kjøpe en runde på alle de syv andre klubbene for en totalsum på 1490 kroner.

 

- Dagens golfere spiller hoveddelen av golfrundene på egen hjemmebane. Noen ganger kan hjemmebanen være opptatt på grunn av større turneringer eller stengt på grunn av ekstreme lokale værforhold. Det å spille på andre baner er en opplevelse  som alle golfere burde unne seg. Driving Play- heftet gir deg denne muligheten og kan brukes alle dager på hvilket som helst tidspunkt på dagen, opplyser klubbene i en pressemelding.

 

- Vi ønsker å motivere våre medlemmer til å utvikle sine golfferdigheter og sitt golfnettverk ved å spille med andre klubbers medlemmer på deres baner. Hver klubb vil promotere en turnering for Driving Play spillerne ved å arrangere en åpen turnering.Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.