Uoffisielt NM på Groruddalen GK

GRORUDDALEN OPEN: Uoffiselt norgesmesterskap i par-3 spilles på Groruddalen GK 18.-19. juni (Fotorettigheter: Panoramio).

18.-19. juni arrangerer Groruddalen Golfklubb uoffisielt par 3-NM med 40 000 kroner i premiepotten.

"Groruddalen Open" slår i gang lørdag 18. juni, og vil gi kvalifikasjonsmuligheter til Norgescup. Turneringen kommer til å blåse liv i en gammel turneringsform.

På midten av 90-tallet arrangerte klubben "Rommen Open" med flere kjente spillere på deltagerlisten. Nå satser klubben fra Oslo øst igjen friskt med nytt navn og nye pengepremier som tar sikte på å lokke til seg norske elitegolfere, heter det i en pressemelding fra klubben.

- Vi synes turneringsformen er spennende samtidig som den passer særdeles godt for publikum, sier klubbens leder Peder Løken. Klubben tar sikte på et startfelt på 80 spillere.

Turneringen skal spilles over to dager, med 18 hull lørdag og 27 hull søndag for de som klarer cuten. 

Premiepotten vil være på 40 000 kroner, hvorav vinneren stikker av med 25 000. Andreplass gir 10 000 kroner og tredjeplass 5 000. Videre deles det ut to plasser blant topp-ti for deltagelse i årets individuelle norgesmesterskap. Skulle man være så heldig å gjøre hole-in-one under turneringen vil man bli belønnet med en Toshiba-datamaskin.

OBS! Groruddalen Golfklubb åpnet fredag med vintergreener. Greenfee for ni hull er på 100 kroner.

 

For mer informasjon, besøk klubbens hjemmeside.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.