US Open i fare for Singh

UTE AV FORM: Vijay Singh må skynde seg tilbake i form om han skal rekke US Open. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Uvant situasjon for Vijay Singh.

Vijay Singhs form har ikke vært spesielt mye å skryte av det siste året. Fijianeren, med en hel drøss med PGA-titler å se tilbake på, har slitt med skader, men også i skadefrie øyeblikk har storspillet uteblitt.

Det har latt seg reflektere på verdensrankingen, der han nå har falt ned til 51. plass. Så langt nede har han ikke vært siden 16. august 1992. Han vant German Open uken etter, og har vært blant de 50 beste siden.

Singh misset cuten i helgens Valero Texas Open, hans femte turnering på rad der han ikke mottok noen rankingpoeng etter endt spill. Timingen kunne ikke vært verre for Singh. Han har bare en uke på seg til å klatre tilbake blant de 50 beste. Klarer han ikke det, må han igjennom en kvalifisering for å kunne delta i den prestisjetunge majorturneringen.

Vijay Singh er den eneste spilleren utenom Tiger Woods som har vært nummer én i verden det siste tiåret.

Kilde: Associated Press

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.