U.S. Open var vanskeligst

U.S. Open var vanskeligst

MONSTERBANE: Olympic Club var en tøff test for verdens beste golfere. (Foto: All Over Press)

Ingen bane hadde høyere snittscore enn Olympic Club på årets PGA Tour. Her er listen over de tøffeste banene på touren.

Pgatour.com har publisert oversikten over snittscoren til de 49 banene som ble brukt i forbindelse med slagspillturneringer på PGA-touren i 2009. Olympic Club i San Francisco var klart vanskeligst, og viste seg å være en brutal test for U.S. Open-feltet. Med en snittscore på 3,84 slag over par er den hele 1,3 slag vanskeligere enn neste på listen, Kiawah Island Resort. Kiawah Island Resort ble forøvrig brukt til årets fjerde og siste major, PGA Championship.

Lettest av alle banene var PGA West Nicklaus Course med et snitt på 2,8 under par, etterfulgt av Plantation Course at Kapalua med sine 2,56 under par. Se den fullstendige oversikten under.

Samtidig spør vi våre lesere: Hva er den vanskeligste banen DU har spilt?


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.