- USA kommer til å slite

STERK: Graeme McDowell avsluttet Celtic Manor Wales Open i fantastisk stil. Det skal mye til om ikke han blir en del av Ryder Cup-laget til høsten. (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

Graeme McDowell spår trøbbel for USA i Ryder Cup.

Nordiren gikk til topps i Celtic Manor Wales Open i helgen, banen der Ryder Cup går av stabelen senere i høst, og det på 15 under par totalt. De to siste rundene gikk han på henholdsvis 64 og 63 slag.

Å si at McDowell temmet banen der Ryder Cup skal spilles, er ingen overdrivelse. Og nå hevder han at amerikanerne vil komme til å slite nå den prestisjefylte turneringen finner sted i oktober.

- Det er veldig vanskelig å være spesifikk når det gjelder europeerne spill versus amerikanerne, men nøkkelen til denne banen ligger i drivingen. Og jeg tror vi driver bedre enn amerikanerne. De spiller på mye bredere baner enn det vi gjør. Jeg tror virkelig at vi er et bedre lag enn dem, sa McDowell etter at han kapret sin femte seier på Europatouren søndag.

Eirik Tage Johansen deltok for øvrig også i turneringen, og hvordan det gikk med ham, kan du lese mer om her.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.