Ustoppelige Villegas

SOM EN PANTER: Camilo Villegas var ustoppelig i helgens Honda Classic.

Camilo Villegas vant Honda Classic som han ville - til tross for en noe uortodoks oppvarming.

De fleste ville kanskje vært nervøse før den siste runden av en stor PGA-turnering, spesielt når man ledet med tre slag og hadde navn som Vijay Singh og Anthony Kim jagende bak seg.
Men ikke Camilo Villegas.
Isteden sto han på driving rangen, slo nesten ingen baller på oppvarmingen, for det han var mest opptatt av, var å sjekke mobilen sin. Villegas' bror Manuel spilte nemlig på Nationwide-tour i hjemlandet Colombia (Bogota Open) i helgen, og der og da var det viktigere for den godeste Camilo.
Men det betydde ingenting. Han avsluttet med en runde på 68 slag, og vant til slutt med fem slags margin ned til nestemann. Det var Villegas' tredje seier på PGA-touren, en triumf som var verdt 1.008.000 dollar.
- Jeg følte gode vibber i meg hele uka, sa Villegas etterpå til pgatour.com. Han klatret til 12. plass på verdensrankingen etter helgens seier.
- Det er veldig spesielt. Jeg er veldig priviligert som får lov til å gjøre det jeg gjør. Men det er vanskelig. Disse gutta er gode. Det er så sant, sa han.
Seieren til Villegas blir bare enda bedre når man tar med i betraktningen at han ikke engang gikk en treningsrunde på PGA National før turneringen startet.
Villegas er nå den fjerde spilleren som er fortsatt under 30 år, og som har minst tre PGA-titler til sitt navn. Adam Scott (seks), Dustin Johnson (tre) og Sean O'Hair (tre) er de andre.
Men hvordan gikk det så til slutt med Manuel Villegas? Jo, han ble til slutt nummer 15, etter at han begynte den siste runden på 36. plass. Det er altså ikke bare Camilo som kan spille golf i familien Villegas.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.