Uten en tråd

Atletisk estetikk: Tutta syns det er ærefullt å få være med i ESPN "The body issue". (Foto: ESPN)

13. juli kommer EPSN "The Body Issue" som ut til salg i USA, med bilde av Suzann Pettersen som en av 27 av verdens beste idrettsstjerner.

- Det er en stor ære for Suzann å bli forespurt om å stille opp i dette, noe flere av verdens største idrettsstjerner har gjort før henne. ESPN er verdens største sportsmediekanal og gir årlig ut magasinet "The Body Issue" der de legger fokus på forskjellige idrettsutøveres nakne kropper og former. Det er meget stort innen kultur- og sportssegmentet i USA, og det er kun de største sportsprofilene som mottar denne forespørselen fra ESPN, sier Tuttas manager Kevin Skabo i en pressemelding.

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.