Utfordrer svenskene på Losby

KLAR: Marius Thorp er én av favorittene når Nordea Tour kommer til Losby, den eneste profesjonelle turneringen i Norge i år. Foto: Tom Erik Andersen

Marius Thorp & co kjemper om 300.000 kroner på Losby 22.-24. juni.

Nordea Masters er den eneste profesjonelle golfturneringen på norsk jord i 2010. Turneringen inngår i svenske Nordea Tour, og denne turneringen blir den eneste Norgesstoppen for touren i år.

På deltagerlisten er sterke norske navn som Marius Thorp med topplasseringer på årets Challenge Tour og på Nordic Golf Ranking (tidl. Nordic League), samt Losbys egen Peter Kaenche som med godt spill på Challenge Tour gleder seg til denne turneringen på hjemmebane.

Fra Sverige kommer mange godt etablerte spillere med Joakim Rask i spissen. 

Turneringen har en premiepott på hele 300.000 SEK. Nordea Masters gir de beste norske spillerne mulighet til god internasjonal matching på hjemmebane. Turneringen fungerer også som uttaksturnering til internasjonale oppdrag for de norske amatørene senere i sommer. Derfor er også de beste norske amatørene godt representert.

Blant annet stiller Anders Kristiansen, Elias Bertheussen og Are Friestad, som alle kommer direkte fra British Amateur. Også junioren Mathias Lynne Schjølberg, som har vist en fantastisk form så langt i år med blant annet to seire på Titleist Tour, er klar til å måle krefter mot de beste spillerne som spiller i Norden.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.