Utstyr 2012: Mizuno

Mizuno: Vi presenterer våre favoritter fra Mizuno i 2012. (Foto: Lars Martin Bøe)

Dette er Mizuno-nyhetene vi tror kan bli en hit i 2012. Som vanlig er det de tidløse jernkøllene som står i sentrum.

Foto: Lars Martin Bøe

 

Jern


MP-53


Med kun en ny driver for året, MP-650 som er rettet mot elitespillere og vil selges i et begrenset antall, går vi rett til jernkøllene. Mizunos smidde skjønnheter har blitt en hit blant både proffer og amatører, og årets modeller bør ikke bli noe unntak. MP-53 har en tynn topplinje og minimal offset, og retter seg dermed mot mellom-til lav-handicapere. 14 gram er flyttet fra høyt oppe på køllehodet til sålen og i perimeteret rundt slagflaten, hvilket gjør MP-53 til den mest tilgivende køllen i MP-serien.

 

Veiledende pris 1.425,- per jern.

 

Mer info

 

 

 

 

MP 63

 

Det er ikke rart at MP-serien er Luke Donalds foretrukne våpen, og Mizunos mest populære køller på touren. Har utseendet til et cavity back-jern, men har likevel mye til felles med muscleback bladkøller - perfekt egnet for den som ønsker å forme slagene.

 

Veiledende pris 1.425,- per jern.

 

Mer info

 

 

 

 

JPX-800

 

I Mizunos JPX-serie beveger vi oss over i "game improvement"-kategorien, for spillere med lavere svinghastighet og ustabilt balltreff som søker maksimal lengde og tilgivelse i sine jernkøller. Slagflaten i JPX-800 er den tynneste av alle Mizuno-jernkøllene. Formålet er å skape en trampolineeffekt, slik vi ser i drivere. 

 

Veiledende pris 1.000,- per jern. 1.425,- per jern i pro-versjonen.

 

Mer info

 

 

 

 

Wedge


MP R-12

 

Rillene i MP R12 er tettere plassert enn tidligere modeller for å maksimere spinnen. Dette gjelder først og fremst de høyest loftede wedgene, for å sikre kontroll rundt greenene. Avstanden mellom rillene øker jo lavere loften på wedgene blir. Dette senker spinnraten noe på gap- og pitchingwedgene. 

 

Veiledende pris 1.425,-

 

Mer info

 

 

 

 

Vår favoritt

 

Det er ingen tilfeldighet at noen av verdens beste spillere sverger til Mizuno. Køllehodet på MP-53 er overraskende lite, men likevel tilgivende ved feiltreff. Er du i en overgangsfase der du ønsker å bevege deg over mot jernkøller med tynnere topplinje og mindre offsett rettet mot bedre spillere, tror vi MP-53 vil bidra til å gjøre overgangen så uproblematisk som den kan få bli. 

 

For mer info om andre Mizuno-køller, se www.mizunousa.com/golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.