- Vanskelig å slå Celtic Manor

FORNØYD: Colin Montgomerie hadde ikke mye å si på hvordan Ryder Cup endte. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Colin Montgomerie er full av lovord om årets Ryder Cup-arrangement, været til tross.

Colin Montgomerie tror Gleneagles, som skal være vertskap for Ryder Cup i 2014, har en jobb å gjøre om de skal matche Celtic Manor.

Europas seirende kaptein bor bare noen kilometer unna den skotske banen, og det er ventet at han vil delta i en eller annen form i arrangementet.

- Det var en stor delegasjon fra Gleneagles på Celtic Manor for å se hvordan dette ble gjort, og de har virkelig en jobb å gjøre om de skal slå Celtic Manor. Standarden på alt er blitt hevet.

Innen 2014 kommer, håper Monty at alle tanker om å arrangere en ny Ryder Cup i Europa i oktober, vil være borte. Om lag 13 timers spill forsvant på grunn av kraftig regn, hvilket betydde at turneringen ikke ble avgjort før på mandag.

Det var første gang i turneringens 83 år lange historie.

- Det var litt sent. FedExCup-sluttspillet jobbet mot oss i så henseende, men vi må prøve. Vi har fire år på oss å finne en god dato for Gleneagles. Å avslutte på mandag var ikke bra, men det endte godt. Jeg tror vi må sikte oss inn på å avslutte på søndag, noe vi forsøkte å få til ved å endre formatet. Så lenge vi spilte for 28 poeng, så var det greit.

Den neste Ryder Cup finner sted på Medinah Country Club i Chicago i slutten av september 2012. Det er ventet at Jose Maria Olazabal vil bli Europas neste kaptein. Så sant helsen hans holder.

Kilde: Press Association


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.