Vant etter snøtrening

RETT INN I VARMEN: Anja Konke gikk til topps i sin første turnering for året på damenes tour. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Tyske Anja Monke gikk til topps i Lalla Meryem Cup i Marokko lørdag.

Hun vant ett slag foran svenske Carin Koch, som ledet før den siste runden. Det var Monkes tredje seier på Europatouren. Tidligere har hun vunnet Open de France og Dubai Ladies Masters.
Hun avsluttet den marokkanske turneringen med en runde på 69 slag, etter at hun blant annet senket en tap-in eagle på det 16. hullet.
For Koch var det neppe noen nedtur å bli nummer to - det var hennes beste plassering på touren siden HP Open i Sverige i 2004. Franske Virginie Lagoutte-Clement knep tredjeplassen.
Monke hadde ikke regnet med å vinne, siden det var hennes første turnering for året.
- Det var en overraskelse, fordi jeg ikke har fått trent særlig godt i det vinterlige Tyskland. Jeg har til og med slått bunkerslag ut av snøen, humrer hun overfor ladieseuropeantour.com.
For førstepremien tar hun med seg 41.250 euro. Ikke verst for tre dagers arbeid.
Carin Koch spilte også sin første turnering for året.
- Jeg spilte bra i dag (gikk på 71 slag, red.anm). Jeg traff 16 greener, hvilket sier noe om at nærspillet mitt ikke var helt på topp, sa hun.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.