Vant for første gang på sju år

BUNNSOLID: Marcus Fraser spilte bunnsolid golf i helgen, og gikk til topps i Ballantine's Championship. (Foto: Victor Fralle, Getty Images)

Marcus Fraser er lettet etter seieren i Ballantine's Championship.

Europatour-turneringen som gikk av stabelen på Jeju-øya i Korea, ble forkortet med én runde på grunn av uvær, og det nøt australieren Marcus Fraser alle fordeler av. Han ledet etter de to første rundene, og vant med fire slag. Med det tok han sin første tittel på sju år (den forrige kom i 2003, i Russian Open, red.anm).

31-åringen gikk sisterunden på 69 slag.

- Jeg har hatt så mange sjanser til å vinne de siste sju årene. Så å gå ut der og spille som jeg gjorde i dag, var en lettelse, sa han etter seieren.

Nordirske Gareth Maybin ble nummer to sammen med Brett Rumford.

Ernie Els var i delt ledelse etter å ha satt birdie på sine to første hull søndag, men tre bogeys og en dobbelbogey på back nine ødela Els' sjanser. Han endte til slutt på en niendeplass.

Regjerende mester Thongchai Jaidee og Tano Goya gikk ut i lederball sammen med Fraser på søndag, men ingen av dem klarte å matche Frasers stødige spill. Duoen endte på delt sjuendeplass.

Unggutten Noh Seung-yul endte på delt fjerdeplass sammen med Oliver Fisher.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.